Chalets

De chalets zijn elk geschikt voor maximaal 5 personen, hebben een salon met comfortabele zitbank, eettafel, volledig uitgeruste keuken, badkamer met douche, wastafel, toilet en 2 slaapkamers.
De totale oppervlakte van de leefruimtes bedraagt 41m². 

In de volledig ingerichte keuken zijn een koffiezetapparaat, waterkoker, combinatie oven/magnetron, koelkast met vriesvak, kookfornuis op gas en alle eetgerei en kookgerei aanwezig en iedere gite heeft zijn eigen barbecue. Er kan eveneens gebruik gemaakt worden van een gemeenschappelijke wasautomaat.

 

Eén slaapkamer heeft een bed van  1.60 x 2.00 m
(één matras), voorzien van eenpersoons dekbedden.
In deze slaapkamer zijn aan weerszijden van het bed handige schapjes en een ruime kleerkast.

 

 

 

De tweede slaapkamer heeft onderaan een bed van 1.40 x 2.00 m (één matras)  en daarboven een bed van 90 x 2.00 m, de bedden zijn voorzien van éénpersoons dekbedden. Deze slaapkamer is eveneens voorzien van een kleerkast.

In de beide slaapkamers zijn de ramen voorzien van muggengaas, zodat U rustig met het raam open kan slapen…

Eén van de vakantiehuisjes is volledig aangepast voor minder validen en rolstoelgebruikers. De toegang is voorzien van een oprij ramp, de keuken en de badkamer zijn eveneens aangepast en één slaapkamer is breder gemaakt.

 

 

Na vele aanvragen hebben we één gite huisdier toegankelijk gemaakt waarvoor we een apart stukje tuin met omheining gemaakt hebben. De hond(en) dienen wel steeds aangelijnd te zijn. De streek is immers zeer ideaal om met de hond of honden te wandelen…

 

 

De voorkant van de gites hebben een overdekt terras van 17m² met uitzicht op het dal van het Kanaal en de Yonne.

Gezien wij vanaf heden gans het jaar open zijn, is de salon / keuken en de badkamer uitgerust met elektrische verwarming.

 

Elke gîte heeft 2 ruime parkeerplaatsen.

Roken is niet toegestaan in de chalets.

freeWIFIEr is gratis WiFi op het park.